Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο/Παράδοση σε 1 έως 3 Εργάσιμες
Κουτί διακόπτη | Ηλεκτροτεχνική Χαραλαμπίδης | 61204
Κατασκευαστής: Ηλεκτροτεχνική Χαραλαμπίδης
Κωδικός Προϊόντος: 810-02-007
* ΠΡΟΣΟΧΗ - Το συγκεκριμένο προϊόν πωλείται ανά 10τμχ.
0,12€ 0,16€
Η τιμή ισχύει μόνο για παραγγελίες μέσω eshop.
Στο φυσικό μας κατάστημα,οι τιμές μπορεί να διαφέρουν.
Χωρίς Φ.Π.Α.: 0,10€

Ποσότητα

Το προϊόν έχει ελάχιστη ποσότητα 10 τεμ.
Ρωτήστε για το προϊόν

Γενικά χαρακτηριστικά

Τα xωνευτά κουτιά διακόπτη παράγονται από παρθένα υλικά (συνθετικό πολυμερές) και είναι ελεύθερα βαρέων μετάλλων (σύμφωνα με την κοινοτική οδηγία 2002/95/EK RoHS). Είναι εναρμονισμένα με το ευρωπαϊκό πρότυπo EN 60670-1. Η υψηλή ποιότητα πρώτων υλών που χρησιμοποιείται για την παραγωγή τους, εξασφαλίζει άριστες ηλεκτρομαγνητικές ιδιότητες και θερμοκρασιακή αντοχή τοποθέτησης από -25°C έως και +60°C.

Τα χωνευτά κουτιά ενιαίου πλαισίου, μπορούν να συναρμολογηθούν μεταξύ τους, για εγκαταστάσεις διακοπτών και πριζών οριζόντια και κάθετα, σε δυάδες, τριάδες ή σε τετράδες ανάλογα με τις ιδιαίτερες ανάγκες της ηλεκτρολογικής εγκατάστασης. Είναι κατάλληλα για όλες τις πρίζες.

Χρήση

Είναι ιδανικά για χωνευτές ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις καθώς, ταιριάζουν με όλους τους τύπους διακοπτικού υλικού. Oι εσωτερικές εγκοπές που διαθέτουν είναι ιδιαίτερα έντονες εξασφαλίζοντας τη σωστή τοποθέτηση του διακόπτη και εξαλείφοντας την πιθανότητα αφαίρεσης της πρίζας με το τράβηγμα. Τέλος, ταιριάζουν άψογα με την προέκταση κουτιού διακόπτη, απλά σπρώχνοντας την προέκταση μέσα στο κουτί που είναι ήδη τοποθετημένο στον τοίχο.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό για να αξιολογήσετε
Σχετικά Προϊόντα